"Overkill hypnosis" efter mammas bortgång

13.10.2018 16:40

När jag var liten sade jag alltid: "Jag skall bli helande konstnär!" Healing video.

 

År 2009: "Overkill hypnosis" efter mammas bortgång. 

 

När mamma hade gått bort och jag var ensam i Stockholm grät jag och var deppig. Jag bad att få följa med mamma. Änglakorten gav ett råd: "Ärkeängel Mikael, ceremoniängel och Gör något nytt". Jag tolkade det så att jag skulle göra en ny andlig/mental övning! Jag hittade hemma hos mig en amerikansk självhypnos-cd som innehöll en djupavslappning! Jag tänkte pröva det, jag visste ju inget annat råd.

 

Under djupavslappningen sjönk jag snabbt in i en annan verklighet där jag var fullständigt vaken men som ett litet barn. Jag var en liten tulta som talade med en stor Sol! För Solen berättade jag alla mina bekymmer och tunga
erfarenheter under hela mitt liv. Jag ville inte gå tillbaka tll Jorden. Kommunikationen skedde inte med ord utan var snarare ett gnyende på vilket sätt ett mycket litet barn kommunicerar. Solen pulserade, lyste upp och lyssnade på mig... snart omringade den mig helt och hållet. I dess famn och inne i den var en tunnel, en ljustunnel via vilken jag sjönk tillbaka in i min fysiska kropp och vaknade!

 
 
 

Detta var det mäktigaste som jag någonsin hade upplevt och jag är fortfarande oändligt tacksam för det. Erfarenheten gav mig kraft att fortsätta.

Av min erfarenhet målade jag en tavla, fast det var svårt. Det skulle ta över ett år innan jag kunde göra det. I utställningen "See Color" hos antroposoferna i Järna fanns en stor färgterapikupol "Bindu Shards". Dess färgsession var så kraftfull att det inte gick att beskriva med ord! Det är inte konstigt att den har blivit världsberömd, var den än finns. Efter den sessionen visste jag att det är dags att måla erfarenheten med Solen. Jag arbetade i fyra dagar, utan
att uppfatta tiden och resultatet blev fint. Tavlan är en skapelse som även lyser i mörkret, likaså många andra av mina tavlor.

 

(Den SUPERAVSLAPPNANDE övningen med djupandning heter "Overkill Hypnosis" av Dick Sutphen Länk till hans sida)

 2022: JAG HITTADE DEN GAMLA CD-SKIVAN OCH HAR LAGD UT HYPNOSEN TILL YOUTUBE! LÄNK.