Min drömupplevelse: "Den söta döden"

05.09.2016 14:55

(Inte korrekturläst, sorry.)


Detta hände häromdan när jag tog en tupplur på eftermiddan. (Jag hade funderat litet på materia och anti-materia.) Jag upplevde något helt fantastiskt i drömmen: jag var inne i ett hus och stod framför ett stort fönster med vita fönsterkarmar. Karmarna bildade ETT NÄT av vita kors.


Sakteligen började jag levitera, sväva uppåt, och jag måste betona att det var verkligen en väldigt sköööön känsla i hela kroppen!! Det var faktiskt en mycket upphetsande, seksuell *) upplevelse....


Jag svävade i luften och fokuserade på ETT av de korsen som fönsterkarmen bildade.


Det var som en osynlig kraft styrde mig mot det: jag flög närmare och närmare fönstret och blev litet orolig för jag tänkte: "Hjälp, nu krockar jag med fönsterkarmen!! Det kommer att göra ont!" 

Men ICKE! Jag flög snyggt GENOM själva fönsterkarmen, GENOM DET STORA VITA KORSET, ut ur huset till total frihet utan några bekymmer.....

 

Sedan vaknade jag och var -och fortfarande är- mycket tacksam för upplevelsen! *) har levt i celibat i flera år för jag vill leva i andlig renhet. Det är hemskt att nuppa med någon som har andliga parasiter, ÖRK!

En annan sak: jag har haft flygdrömmar sedan barndomen.