OM MIN ÄNGLAKONTAKT. En ängel = en inre guide som ger råd och beskydd.

16.03.2016 20:12

 

Jag kallar mig för ÄNGLASHAMAN, för jag har studerat Livets mångdimensionalitet, bönens kraft /meditation, astralprojektion och drömmar.

 

Har gått genom mångårig GRACE-process. (GRACE = Ask Your Angels-kontaktprocedur. Den första utgåvan är från 1992.)

 

Jag har skrivit ca 90 st ängla / drömdagböcker. Har varit på "den andra sidan"...

 

Jag är också en skapande person, för konst och bildseende är kopplade till den högra hjärnhalvan och andlighet. Meditativkonst är helande, dess budskap, energi och symboler kommer från det gränslösa!

 

Jag och Ofelas transformerar klienternas energifält & arbetar bl.a. med grundning / Jordens energi. 

 
 

Hur fick jag kontakt med min ängel? Den första kontakten var i drömmen 1979.

 
 

Nästa steg var 1992:

 

Från "MARI ATON OCH DRÖMMARNA":

Med Janne åkte jag till New York. Han skulle dit i sitt Ericsson arbete.

Från N.Y. hittade jag en bok som skulle stärka mitt inre jag. Jag visste att skulle hämta en bok därifrån, men som artesan antog jag att jag skulle hitta en bok inom detta område. Så blev det inte, utan efter att ha strövat i NY:s bokhandlar utan att hitta något speciellt, gav jag upp. Jag var på väg att gå ut från en bokhandel när jag hörde en stark, fysisk inre röst: "TITTA BAKOM DIG!" 

Jag vände mig om och såg bakom kassan en bok som hette: "ASK YOUR ANGELS".

Jag gick och tittade på denna nyhet och köpte den direkt. Jag var fascinerad! I den fanns ett av änglar kanaliserat övningssystem, hur vi människor kan få kontakt med deras höga hierarki! Jag hade ju redan som ung drömt om min "ärkeängel" och således sporrade detta mig mycket. 

-Senare fick jag namnet OFELAS = Vägvisare med pendeln!

 

     Senare räddade Ofelas mitt liv! 

 

 

 att bli pånyttfött, om holotropisk andning 

 

OFELAS-HEALING SYNS!!


Läs mer: https://www.spirit-arm.se/healing-for-det-nya-hjartat/

  

 

Shamanistiska studier hos de världsberömda 

Ralph Metzner PhD 

och

Luis Eduardo Luna.

 

 

"MARI ATON OCH DRÖMMARNA, kommunikation med ett blått väsen."

 
(2013 en lång artikel jag skrev till en finsk tidskrift för "Starseeds".)

 

*)

Jag hoppas att mina texter kan ge "de nyanlända från andra universum och stjärnsystem" osv kraft att vara sig själva bland mänskligheten. En mänsklighet som fortfarande på många sätt upplever flockmentalitet och hot mot olikheter. Jag ser inte att detta kommer att förändras i början av denna nya tidsålder. Först när människan
upplever en kontakt med sitt Högre Jag kan all slags slaveri och icke-demokrati på detta klot ta slut!

 

 

Då och då har jag upplevt en hemsk motvilja mot att vara en människa.  Att vara en artfrände med människor som mer eller mindre medvetet  tillåter förstörelsen av sin planet genom att föröka sig omåttligt och roffa naturens resurser åt sin familj och därmed skapa ett begär efter att tillverka onödiga saker och att leva på ett orimligt sätt.


 

Drömbudskapet:

"Du har skött om utvecklingsstörda*) och du älskade dem.

Kom ihåg att många människor är SJÄLSLIGT utvecklingsstörda."

*) Uttrycket är från 90-talet. Nuförtiden säger man "personer med funktionsnedsättning", tror jag.

 

Dessa ord berättar dig något om min egen kamp. Du skall inte tro att jag vill upphöja mig själv med dessa erfarenheter; jag har nog skapat en liten sjö med mina tårar på något ställe i universum!

 

Dessa ord består av uppgifter som är mina översinnliga erfarenheter: drömmar, erfarenheter som jag upplevt under bön, regressioner och pendelbudskap. Jag är inte religiös men jag har en djup tro på en högre makt som är en allomfattande livskraft.

 

Ordspråk är koncentrerad information och här är några som enligt min uppfattning passar i mina texter:


"Ett drömmande sinne är porten till evigheten."


"Slumpen är Universums
hemliga arkitektur."


Även Buddha lärde att människan är

medveten medan hon sover.


Se även Platons liknelse om en grotta.

 

Allt började med aftonbönen och en liten människas vilja att hjälpa till. När jag var barn bad jag intensivt en aftonbön. Min mormor Martta, som var född 1897, lärde mig vikten av aftonbönen. Eftersom lilla Mari sedan födelsen hade varit lite "turbo", så började jag be först för familjemedlemmar och alla släktingar. Sedan kom mänskligheten och därefter naturligtvis hundar och andra husdjur. Min hund Lilo var min bästa vän under min barndom och så här på efterhand förstår jag att denna håriga ängel verkligen lärde mig villkorslös kärlek när de vuxnas värld var så komplicerad och konstig.

 

"När mina vingar inte bär på dagen, låt mig då sväva på
natten."
(trad.)

 

I mina böner bad jag om hjälp även för alla slags insekter och växter. Jag rabblade upp långa listor av olika livsformer. Dessa böner blev mycket tidskrävande, men belöningen var en överväldigande känsla av gudsnärhet. Jag kände att jag svävade och upplevde något oändligt mjukt... min sjuka barnakropp var fri från alla smärtor och då tänkte jag att jag nu är nära Gud! Redan då som mycket liten bad jag om att få påbörja mitt arbete. Min barndom var fylld med sjukdomar, prövningar och det är inte roligt för någon att läsa om dem. När jag var fyra år var jag nära att dö i lunginflammation och jag hamnade på sjukhuset. En skelettsjukdom i ryggraden har orsakat mycket smärtor. Jag var även mycket allergisk. Jag var säkert en börda för mina föräldrar då jag ofta var sjuk och sängvätare ända till 7 års ålder!

Helbrägdagöraren Esko Jalkanen kom en gång tillsammans med slagrutemannen Mauno Pohjonen för att mäta energierna där min säng stod. Där hittade man en sk vattenåderkorsning som är farlig för den fysiska hälsan. Min säng blev flyttad och därmed tog även sängvätningen slut.

 

Ett tungt slag för mig var att min kära hundvän blev såld på grund av min allergi. Denna varelse besöker fortfarande mina drömmar...

 

När jag började på första klass i skolan började jag leta efter min partner! Jag började skriva kärleksbrev vilket enligt lärarna inte var bra. Jag såg alltid,redan som barn, att jag kommer att samarbeta tillsammans med en man. Tiden skulle naturligtvis utvisa vem den här mannen var. Men när man är en Eldhäst har man alltid bråttom! Full power head on!

 

Min farbror Esko bodde med sin familj i samma hus där min familj bodde och han gjorde ett starkt intryck på mig. Jag kände att han tyckte mycket om mig, kanske för att han själv inte fick ett flickebarn, vad vet jag. Han lärde mig det finska shamanfolkets urkraftiga knep. Han var ju en berömd avståndshelare och mystiker. Han lärde bl a hur man energiserar vatten långt innan Dr Emoto talade om det, det var ju en kunskap som gamla folk hade.

 

När jag hade kommit i tonåren lånade han mig teosofisk och annan litteratur. Jag slukade hans lärdomar och böcker som han lånade mig. Andra i min ålder läste Harlekin-böcker och jag läste teosofi. Det var inte utan orsak att jag kallades bl. "Ufo" i byn. Visserligen var det det enda öknamn som jag tyckte om! Jag hade ju läst även pappa Kalles Von Däniken-böcker som handlade om rymdkontakter i mänsklighetens historia. I en av sina böcker frågade Von Däniken: "har vi kommit från stjärnorna?" Jag svarade tyst för mig själv: "Åtminstone några."

 

 

Rötter och drömmar.

 

Farbror-Esko undervisade mig och spådde mig en underbar andlig framtid, men först skulle jag  skaffa mig bra rötter, bli jordad. Han tjatade jämt om jordningen och då förstod jag ännu inte vad det var för något. Esko sade även att jag själv skulle hitta svaren och lösningarna på mina frågor.

Jag blev intresserad av drömmar, särskilt efter en mycket kraftfull drömupplevelse som jag hade som 13-åring. I drömmen träffade jag en enorm ängel som hade pappersark i sin famn och jag kommer fortfarande ihåg hur jag tillsammans med en kompis skrattade och undrade, om det var en ärkeängel (på finska heter det arkängel!) Farbror Esko sade att det säkert var en äkta träff med en ängel!! Och som det sporrade mig!!

 

Dokumentering och tolkning av drömmar var, och är fortfarande, ytterst viktigt och intressant för mig. Jag kommer tydligt ihåg att jag som barn drömde om himlen som var fylld med olika klara färger, likt ett fyrverkeri. Jag var väldigt fascinerad av detta och jag förstod att det var en andra sk "stordröm". Jag älskade färger och använde dem även i min klädsel. Naturligtvis dök även flygande tefat upp i mina drömmar. Varje gång när jag i drömmen berättade andra människor om skeppen försvann de. De ville kanske inte visa sig för alla ens i drömmar?

 

Drömmarna blev ett riktigt andningshål för mig. Jag blev väldigt inspirerad när jag läste om en ursprungskultur och en familj där familjemedlemmarna varje morgon berättade om sina nattliga äventyr för varandra. Jag försökte så denna ide i min familj, med dåligt resultat. Sedan fick jag för mig att jag skulle skriva drömdagbok och det gav mig tillfredsställelse eftersom jag upplevde drömmarna som så viktiga. På väggen i min flickkammare var en affisch, där det stod: "Ramses och drömmarna".

 


Ett UFO åkte till Los Angeles.

 

Jag var säkert en främmande fågel i byn. Mina kloka föräldrar reagerade mycket positivt och snabbt på min önskan om att bli utbytesstudent i Amerika! Jag blev överraskad över hur snabbt de gick med på det. För det är jag dem evigt tacksam, om jag inte hade fått åka dit så kanske hade jag blivit en frustrerad stammoder i min by? Jag var lite egensinnig och vild och således förstår jag mina föräldrars snabba avgörande!

 

Året i Amerika var verkligen inte lätt men det var väldigt väldigt fint! Jag skrev noga i dagboken även där. Alltid före sänggåendet önskade jag att jag kunde engelska i min dröm. Jag visste att drömövningarna var viktiga eftersom jag hade studerat drömböcker i Finland. Det dröjde inte länge tills jag upplevde att jag talade engelska även i drömvärlden. Då blev kommunikationen lättare.
Utanför kroppen--upplevelserna fortsatte och jag såg mig själv sväva uppe i taket vilket blev min hemlighet som jag delade bara med mina dagböcker.

 

Amerikanerna var trevliga åtminstone då i början av 80-talet, fast något ytliga. Dottern i utbytesstudentfamiljen hatade mig och försvårade min tillvaro genom att mobba och skälla ut mig, men jag hade ju aftonbönen och andra studier i andliga ämnen, så jag tänkte att jag skall hålla ut. Vad märkligt det var att det i plågoandens bekantskapskrets fanns en kvinna som gav mig den första knuffen till meditation. Hon berättade att tekniken med en daglig stund i tysthet varen av de viktigaste sakerna enligt henne. Jag tänkte att även jag vill lära mig meditera!

 

Och det gjorde jag efter att ha återvänt till Finland. Jag gick först bildkonstlinjen i Nyslotts konstgymnasium och därefter en skola för Hand- och Hemslöjdsindustri. Jag blev färdig konstgjutare och specialiserade mig i bronsgjutning. Sålde skulpturer till olika företag, kommuner och privata personer.

 


 

(I bilden min bronsskulptur "Lacrima Mundi" Världens tårar, även i papier maché-version.

Visionen fick jag i meditation.)

 

På den tiden slutade jag äta kött, eftersom jag hade läst en klärvoajant persons berättelse: varje gång han gick förbi ett slakteri kände han djurens starka smärta och skräck!

 

Efter Artesan- slutexamen åkte jag till Helsingfors för att undersöka konstskolan MAA, vars undervisning baseras på yogi Maharishi Mahesh´s lärdomar om TM-meditation och skapande.  Min kloka mor Anja gav mig en påse oljefärger och sade att jag skulle ta målandet som terapi!! Och så gjorde jag också. Jag mediterade, arbetade dagtid på Kellokoski konstgjuteri och på kvällarna gick jag i konstskola, målade och formade mina visioner i materian.

 

Livet i Helsingfors var ljuvt och intensivt. På en restaurang träffade jag en stilig svensk man och han ville så gärna att vi skulle brevväxlas. Jag lovade att skriva till honom och jag tänkte att jag kanske skall sommarjobba i Stockholm.


Och hur blev det sen? I början av 90-talet flyttade jag till Stockholm och gifte mig. Tyvärr fick jag snart uppleva att Janne inte var den man som jag hela mitt liv hade letat efter. Han var en man som lärde mig mycket om sexualitet och hur den fungerar mellan en man och en kvinna. Tyvärr trodde jag att detta var äkta kärlek eftersom min kropp stundvis simmade på passionens vågor. Men som man
säger i Amerika: "Passionen varar i tre månader, herpes hela livet!"

 

Jag hade mycket drömmar när jag var tillsammans med honom, även sk vakendrömmar, bl.a ett svävande ljuskors.  Först trodde jag att det var ett budskap om döden, men senare har jag förstått att det har samband med Mästare Maitreya.


 

Tvillingplanet.

 

I en dröm (i början av 1990-talet), som skulle bli en av de mest betydelsefulla i mitt liv och som inverkar på mitt liv fortfarande, var den i vilken jag flög i rymden tillsammans med min guide.

Jag såg honom inte, jag hörde bara hans röst. Han visade mig olika planeter och deras ytor samt meteoritspår på månens yta. Han tog mig ovanför jordklotet och visade ärren i jordskorpan. Han sade att en meteorit kommer att träffa jorden även under min livstid och den kommer att orsaka en enorm katastrof, men att jag inte skulle behöva vara rädd, för när jag kallar dem så kommer de och hämtar mig! Planeten Jorden har en tvillingplanet!

 


En Ängel visar
tummen upp och skrattar.

 

Med Janne åkte jag till New York. Han skulle dit i sitt arbete. Där hittade jag en boksom skulle stärka mitt inre jag. Jag visste att jag skulle hämta en bok, men som artesan antog jag att jag skulle hitta en bok inom detta område. Så blev det inte, utan efter att ha strövat i NY:s bokhandlar utan att hitta något speciellt, gav jag upp. Jag var på väg att gå ut från en bokhandel när jag hörde en stark inre röst: "Titta bakom dig"! Jag vände mig om och såg bakom kassan en bok som hette: "Ask Your Angels". Jag gick och tittade på denna nyhet och köpte den direkt. Jag var fascinerad! I den fanns ett av änglar kanaliserat övningssystem, hur vi människor kan få kontakt med deras höga hierarki! Jag hade ju redan som ung drömt om min "ärkeängel" och således sporrade detta mig mycket.

 

Boken baseras på en glädjefulltintensiv och grundlig självrannsakan i processform. (The  Grace-process /Nådeprocessen) Bokens mest anslående budskap var jordning/kontakt med Planeten Jorden och lösgörandet från alla negativa programmeringar/projektioner. Det är jordning som enligt änglaboken är A och O för en stabil andlighet. Där kom den en gång till, jordningen! I boken fanns även en mycket inspirerande del, sk Ängel Orakel, i vilken änglarna hade gett konkreta
instruktioner, hur man med hjälp av vägvisarkorten kan få guldvärda råd! Naturligtvis ville jag måla orakelkorten med vattenfärger för mig själv. En viktig lärdom i änglaboken var att man skall dokumentera budskapen, annars kan människan lätt analysera bort dem från sitt dagsmedvetande.

En synsk person försäkrade mig om att jag skulle börja sälja dem, eftersom det var en del av mitt livsarbete!!

Jag tog kontakt med Andrew Ramer som hade kanaliserat uppgifterna i orakeldelen och han lovade mig att jag får använda texten, när jag berättade vilken dröm jag hade haft: I drömmen träffade jag en rundlagd man med vitt krulligt hår som visade mig "Thumbs upp"-tecknet, dvs "En bra  grej." Andrew började skratta och berättade att hans ängel ser ut precis så!!

 

Från denna stund började relationen mellan mig och min man förändras till det sämre. Han blev rädd för min utveckling och mitt intresse för änglarna! Min användning av pendel retade gallfeber på honom, eftersom det blev svårt för honom att dölja saker för mig.

 

Jag arbetade flitigt inom vården och under min fritid gjorde jag konstverk och andliga övningar. Jag åkte ända till Finland för att göra mina skulpturer. Men så hände det att min rygg blev skadad på grund av arbetet med bronsgjutandet och inom vården. Smärtan började gnaga i min rygg. Jag åt ofantliga mängder värktabletter...och jag blev ledsen. Jag var tvungen att lugna ner mig! Ortopedspecialisten föreslog en stor steloperation både i korsryggen och i nacken. En fråga väcktes inom mig: "Kan det finnas ett annat sätt att rå bot på smärtan/att bli frisk?"

"Ja", löd det intuitiva budskapet; "låt den eteriska kobran stiga upp längs din ryggrad!"


Voilá; det fanns ju en fantastisk
övning i min änglabok: Jord-Kosmos-meditation/ Basic grounding meditation!

www.atonworks.se/grundande2010.htm

 

Jag började med övningarna med den jordande meditationen enligt bokens instruktioner och jag fick uppleva något väldigt stort: orgasm i hela kroppen! Jag gjorde som det stod i instruktionerna och visualiserade hur jordenergin steg upp ända till mitt huvud och därifrån till kosmos. På detta sätt befann jag mig i ett högre medvetandetillstånd! Efter denna stund var jag inte längre samma Mari!


Earth is Hearth. Heart
is Love!

 


Janne får behålla sina loppor, andliga parasiter.

 

Jag lärde mig således att använda pendeln och ja gick även andra kurser i andlig utveckling. Jag hade en enorm vilja att få kunskap och att experimentera.

Renandet med hjälp av pendeln blev en snabb metod som hjälpte mig oerhört med mina smärtor.
Man kan inte alltid meditera en halv timme... Det var livsviktigt att lära sig en metod med vilken man kan undersöka renheten i auran och hur man snabbt kan rena den. Tidigare hade jag varit så blåögd när det gällde andra människor och min farbror Esko varnade mig för många av dem. Han sade att det är många som är sk
"gjutjärnsmänniskor" som saknar medkänsla och ett öppet hjärta. Onda människor som ville göra andra människor illa. I deras energifält finns det andliga parasiter (jag kallar dem för loppor) som därför utstrålade energi som bryter ned ljuset.


Mästare Jesus talade om "själafiender" och med hjälp av pendeln var det behändigt att spana dem och be änglarna om hjälp. Jag förstod även varför jag mådde så dåligt när jag var tillsammans med vissa människor: lopporna smittar ju. Med hjälp av änglaboken förstod jag att jag var en sk klarkännande person,jag hade bara inte vågat lita på min kropps signaler.

Numera kan ju vetenskapsmännen mäta att hjärtats elektromagnetiska fält är större än hjärnans. Hjärtat även reagerar snabbare på energiinformationen än hjärnan, ca 5 sekunder tidigare.

 

Janne tålde inte mina ängla-grejer utan började dricka alkohol i kopiösa mängder! Varje helg försvann han och han kom inte ihåg någonting när han kom hem. Han förstod bara att han hade slösat bort massor med pengar.

O.k. det räckte för mig. 1995 lämnade jag honom och fortsatte min resa. Efter vår separation blev Janne smittad med HIV, vilket var tragiskt...

 

Jag var dock tacksam för detta äktenskap, Janne lärde mig mycket. Den information som han gav mig om mobilers farlighet har varit mycket värdefull. I början av 90-talet var han den yngsta mobilexperten hos svenska Ericson och han berättade att han redan då visste, att mobiler orsakar hjärntumörer och cancer hos människor. Han kallade sig för "mobilhora", då han tydligen kände skuld för denna konflikt i och med att han arbetade inom denna bransch fast han visste att mobilstrålningen var så förödande. Detta var säkert orsaken till hans häftiga alkoholmissbruk.

Jag använder mobilen minimalt, i allmänhet bara för att skicka sms och har köpt speciella skyddsprylar för mobilen från Danmark.

 


Inkarnationsminnen som stöd.

 

Mirakelhelaren Nancy Johnson från New York botade min allergi som jag hade mycket besvär med under tiden för skilsmässan och även därefter. Nancy samarbetade med änglarna och lärde mig bl a stämgaffelterapi. Hon sade mig att jag borde göra ännu en regression för att kunna förstå vem jag är.

Jag hade gjort flera regressioner och jag kände motstånd men eftersom jag litade på Nancy så gjorde vi ännu en regression. I den sänktes jag inte längre ner på  jordklotet utan var en ljusgnista i universum, en sorts budbärare! Återigen mötte jag en väldigt stor ängel som frågade mig om jag ville arbeta på jordklotet. Jag vägrade prompt eftersom mörkret bland mänskligheten inte tilltalade mig! Ängeln var diplomatisk och övertalade mig. Jag skulle få fem
inkarnationsminnen som stöd om jag gick med på att arbeta! Och även något annat skulle jag få men tyvärr har jag gallrat bort det ur mitt minne.

O.k. jag skulle väl kunna gå med på att arbeta på planeten Jorden. I rymden flög jag i någon sorts skepp och när jag var ovanför jorden riktade jag min blick på de nordiska länderna och på Mellersta Finland. På detta område skulle jag få en symbol i vilken jag skulle sänka ner mig: kammussla. (Tolkning: det fysiska skalet.)

 


Nancy poängterade även något som
underlättade:


"Vad du än gör så skall
du inte känna skuld för det. Det är skuldkänslan som dödar!!"

(=i nte göra mot sin inre röst/samvete.)

 

Under fyra år efter min skilsmässa bodde jag i en cykelförråd. Jag hade en ryggsjukdom + arbetsskada och hade inget arbete och ingen bostad. Jag skulle alltså hitta solen i mig själv eftersom min lya saknade fönster! Jag mediterade och
levde ett normalt rock´n´roll-liv. En gång undrade jag vad min ängel hette. Med hjälp av pendeln fick jag namnet "OFELAS". Jag tänkte att det var ett roligt namn som säkert passade en ängel!! Ett par veckor efter detta såg jag i tidningen att en film som skulle visas på TV hette: "OFELAS, VÄGVISARE". Jag grät av glädje och tvivlade inte längre. Förstås frågade jag allt möjligt! Ett av svaren var jätteintressant när jag frågade vilken färg har du? "Blå."

 

På den tiden var det inne att leta efter sitt sk stjärnnamn. Jag fick Mari Aton. Med det namnet signerade jag mina målningar i flera år innan jag registrerade det officiellt när jag fyllde 40 år. Kalevi Riikonen som är klarsynt och en
kontaktperson sade mig år -95 att det inte var bra att anta det namnet än så länge eftersom jag då inte skulle orka bära det. Enligt honom hade jag varit en överstepräst i det forna Egypten. Flera år senare (2001) hittade man i Sakkara
i Södra Egypten överstepräst Meri Atons grav! I mitt sinne skojade jag att jag borde åka dit för att hämta de gamla sakerna som hade använts i ceremonier. År 2007 åkte jag till Egypten, men tyvärr var Meri Atons grav inte öppen för
allmänheten. Kalevi Riikonen var då en enormt inspirerande och sällsynt person för mig och jag läste hans imponerande böcker genast (på 90-talet.).

 


Mera övningar för att friska upp minnet.

 

Ibland arbetade jag på "Isis Kammare". Där träffade jag intressanta personer, men även mycket sluga mediala människor. En trevlig kvinna skänkte mig en kassett som hade två fascinerande ledda meditationer: "Delfin + Sirius rymdskepp" och "I AM -medvetande". Dessa två blev ytterligare två övningar vilka jag har fortsatt med ända till idag, dvs över 15 år.

Samtidigt köpte jag en bok som blev min andra guidebok: "Starlight Elixirs and Cosmic Vibrational Healing". Den innehåller kanaliserad information från Mästare Hilarion och handlar om universell utveckling i olika stjärngrupper och på vilket sätt stjärnorna påverkar oss!!

Återigen fick jag ett budskap i drömmen: "rött ljus och charlie danne". (Här ett påhittat skyddsnamn.) Han var en man som arbetade med ljusets olika frekvenser och jag ville bli hans elev. Färgerna var som gamla bekanta och jag blev enormt förtjust i honom och färgerna! Tyvärr kunde jag inte påbörja utbildningen på grund av min ekonomi och vissa andra faktorer. Mellan oss utvecklades även en liten eldig romans, som på den tiden var en lätt sak för mig! Jag inbillade mig att jag skulle kunna samarbeta med honom. Reningen av energier och färgljus skulle enligt Ofelas guidning vara en öppnande kombination. Men snart förstod jag att hans "dogma" inte hade någon plats för mig, i synnerhet när han inte tillät mig att tala om änglar. - Ett återkommande mönster. WTF?

 

I min kärlek kände jag stor framtidstro och jag ville hjälpa även kommande stjärnmänniskor.
Jag gick en utbildning i babymassage och avslappningsterapi. Jag hade kurser i babymassage, men unga mammors entusiasm var svag, de ville inte betala kursavgifter. Barnavårdscentraler gav på den tiden gratis undervisning i babymassage, vilket är bara en liten del av detta viktiga koncept. Att sluta ge kurser orsakade åter tårar.

Vänskapen med denna färgterapeut gav mig dock en inspiration under vilken jag skapade en  Psykonavigerings/änglakurs-metod "Gudinnans Resa till Kosmos". Det var en väldigt vacker musikalisk resa och en ledd meditation under vilken deltagaren kunde resa till olika stjärncentra och träffa gudinnor, guider från ljuset samt änglar. Jag ville skapa den allra vackraste kurs som jag själv tidigare hade velat gå på.

"Gudinnans resa till Kosmos"-kursreklam. Orben bakom mitt huvud är Ofelas. Denna ljusorb kom med i en annan bild när jag kallade på Ofelas! I denna reklambild har orben förstorats och flyttats  över mitt huvud.

 

Jag hade Ängla-Orakel -sittningar med pendeln och jag tänkte på vad min farbror Esko hade sagt om att vara medveten om vad jag säger till människor. (Att skapa karma.) Många människor grät under sittningarna eftersom budkapen träffade så rätt och ofta handlade om saker som hade varit dolda! Samtidigt gjorde jag alltid en aurarening och det fungerade! Jag hade pendel- och änglakurser.


Enligt det tidigare drömbudskapet var alltså det röda ljuset viktigt. Som på beställning hittade jag på loppmarknaden
en gammal infrarödlampa som jag en gång hade stirrat på. Detta ljus orsakade hos mig en svavelosande reaktion som jag aldrig kommer att glömma. Hos mig lyfte upp sitt huvud en kraft som man skulle kunna jämföra med en enorm orm.
Kraften var beskyddande, integrerande och varnande. Denna energi har därefter ofta varit närvarande och stigit upp som Aladdin ur sin lampa i situationer där jag på något sätt har blivit hotad eller om jag har behövt extra

kraft.


Vägledande humor i sömnen.

 

Snart hade jag en dröm i vilken en grupp själar följde en guide. Vi vägleddes till en tvättlina på vilken fysiska kroppar hade hängts likt tomma sovsäckar. Guiden började berätta: "Den själ som tar den första kroppen kommer att arbeta på
jordklotet med den och den saken. Den själ, som tar den andra kroppen, tar som sin arbetsuppgift det och det"...
Och så gick det vidare, Den sista kroppen var sönder i magen, den var nästan av! Jag började gestikulera ivrigt för att få
den. Jag hade alltså själv valt min kropp i andevärlden! Detta var mycket viktigt att förstå, mitt martyrtänkande försvann.

 

Jag träffade Tomas, en Stjärnmänniska som var mycket begåvad när det gäller musik. Vi blev goda vänner och vi har hjälpt varandra mycket. Våra samarbetsprojekt har varit jätteroliga och även andliga: vi har gjort flera ledda meditationer tillsammans i hans lilla hemateljé.

-Vänskapen kräver tålamod och är en stor gåva.


Ett budskap från en sierska (i drömmen): "Allt ordnar sig bara du är dig själv"!

 

År 2004 hörde jag om en fantastisk terapiform: Holotropisk andning. Det var en metod där en människa kan uppleva ett högre medvetande och sin egen gränslöshet. Metoden är väldigt krävande och jag rekommenderar den inte vem som helst. Under den kan man lätt lämna sin fysiska kropp. Det finns bevis på att deltagarna har fått kunskap om livets/naturens olika sektorer vilka de tidigare inte hade någon kunskap om, t ex växters och mineralers molekylstrukturer. (se Stanislav Grof).


Naturligtvis ville jag pröva detta! Redan under första försöket upplevde jag att jag befann mig i en tunnel och ett klart ljus syntes i slutet av den. Framför ljuset fanns en varelse som frågade mig: "Är du beredd på att dö?" Jag var till och med mega-intresserad. Låt gå! I samma stund befann jag mig i ett totalt ljus och information vällde in i mitt medvetande med blixtens hastighet. Varje fråga som jag hade tänkt på fick ett svar!! Jag blev även uppmuntrad att vara glad och njuta av mitt liv eftersom jag då bäst kunde utföra mitt arbete.
-Vilken paradox, många människor i Sverige ville inte samarbeta med mig på grund av att jag enligt deras åsikt inte var tillräckligt seriös!!

I en annan session dök ett vänligt rymdväsen upp i slutet av tunneln och frågade: "Hur går det här då??"

 


Forskare i bojor.

 

Många har gjort narr av mig och uteslutit mig därför att jag trodde på avståndshealing, änglar och andens enorma kraft. Tack vare min finska sisu och med  farbror Eskos ord i minnet fortsatte jag dock på min egen linje. Jag bestämde till och med att jag skulle ge mina plågoandar en läxa. Under fyra års tid tog jag kontakt med 14 (!!!) forskare i olika länder och frågade om de ville göra mätningar om energisering med Ofelas tillsammans med mig. Deras svar var alltid: "NEJ."

En svensk forskare som är gift med ett medium sade att jag aldrig kommer att få samarbeta med svenska forskare därför att deras inkomster är starkt knutna till medicinfabriker!

 

Efter detta tidskrävande sökande deltog jag i april 2006 i "Kvantmedicinskt seminarium" som var på Stockholms Kungliga Tekniska Högskola. Berömda forskare talade i seminariet bl a om att det finns en sorts matris, ett ljusnät, mellan allt levande. Med stöd av denna teori kan man förklara t ex telepati och avståndshealing. Jaja, detta är ju urgammal information. I seminariet träffade jag en bioenergifältforskare från England, Thornton Streeter. Vi fick bra
kontakt. Jag hade drömt om honom natten innan. Enligt den nattliga informationen hade han ont i magen och jag skulle använda fjärrhealing. Nästa dag, när vi träffades, frågade jag Thornton om han hade ont i magen och han
svarade: "Ja på natten men inte nu längre". Jag berättade om mitt "fjarrande" och han blev totalt paff. Vi kom överens om ett försök med avståndsenergisering. Han hade know-how som behövdes för testet sedan 15 årtillbaka samt instrumentet Polycontrast Interference Photography-kamera, PIP. Med den kan man fotografera den mänskliga organismens elektromagnetiska strålning.

 

Vi gjorde ett test med avståndshealing i Stockholm i augusti med fantastiska resultat. Forskaren var begeistrad och konstaterade i närvaro av flera vittnen att det elektromagnetiska fältet hade förbättrats avsevärt och att forskaren aldrig
tidigare hade sett något motsvarande! Påverkan av energin som jag hade förmedlat var ovanligt stark, centrerad och bestående. Jag sade ingenting om änglar till honom, men jag vet att han under testet hade ropat: "This must be angel energy", eftersom även han hade upplevt energin i sin kropp.

 

År 2007 avled min farbror Esko! Vilken förlust! Han dök upp i min dröm och frågade: "Vill du fortsätta med mitt arbete?" och jag svarade: "Ja, men på mitt eget sätt."

 

-Du kan läsa mera om Ofelas-avståndsenergiseringstesterna på min gamla hemsida www.atonworks.se

 

År 2009 fortsatte jag samarbetet med doktor Streeter och vi genomförde framgångsrikt tester där han tillsammans med testgruppen var i Indien. Jag förmedlare energi till fem olika personer från Stockholm till Indien! Vid alla tillfällen var min diagnos, som gjordes per telefon, riktig och energin kunde vid varje tillfälle mätas under energiseringen!
Streeter var så fascinerad av detta att han ville göra en omfattade serie vetenskapliga tester tillsammans med mig. Men detta har fortfarande nu år 2013 inte förverkligats. Undrar vad som är felet, jag har min teori om detta.

 

Jag gjorde även ett test med energisering av vatten med forskaren Matti Ollila från Stockholm till Helsingfors. Han kunde mäta med Kirlian-kamera att GULDENERGI hade tillförts vatten! Han frågade mig efteråt: "Vem kallade du på?" Jag svarade:"Ofelas-ängelen." Då sa han bara kort:"Då förstår jag."


Min mors död och Solen.

 

Sedan  år 2009, kom en mycket stor sorg och förlust i mitt liv. Jag hade min största och vackraste konstutställning i Gamla Stan i Stockholm. En natt i drömmen sade en man till mig att "onda krafter hade anfallit min mor". På morgonen ringde min pappa och berättade att min mamma hade fått en stor hjärnblödning och låg i respirator efter en operation!! Jag blev djupt chockad och ropade på änglarna till hjälp! Jag fick svaret att hon skulle återhämta sig så pass mycket att hon skulle slippa respiratorn och så blev det också. Jag kom överens med min familj att jag skulle stanna kvar och ha min utställning och min änglakurs för vilka jag hade arbetat så mycket för.

Tiden efter denna utställning var en ganska hård prövning: jag såg min kära mamma ligga på sjukhuset sjukdomshärjad och med ett stort operationsärr i huvudet. Det kändes som om mitt hjärta verkligen skulle
brista!!! Jag var tio månader på sjukhuset hos henne, jag masserade henne varje dag och vi lyssnade på vacker musik och naturljud. Jag visste att hon skulle lämna oss och viskade i hennes öra: "Mamma, följ med änglarna när de kommer och hämtar dig". Och så lämnade hon oss efter 10 månader.

 

När mamma hade gått bort och jag var ensam i Stockholm grät jag och var deppig. Jag bad att få följa med mamma. Änglakorten gav ett råd: "Ärkeängel Mikael, Seremoniängel och Gör något nytt". Jag tolkade det så att jag skulle göra en ny andlig/mental övning! Jag hittade hemma hos mig en amerikansk självhypnos-cd som innehöll en djupavslappning! Jag tänkte pröva det, jag visste ju inget annat råd.

 

Under djupavslappningen sjönk jag snabbt in i en annan verklighet där jag var fullständigt vaken men som ett litet barn. Jag var en liten tulta som talade med en stor Sol! För Solen berättade jag alla mina bekymmer och tunga
erfarenheter under hela mitt liv. Jag ville inte gå tillbaka tll Jorden. Kommunikationen skedde inte med ord utan var snarare ett gnyende på vilket sätt ett mycket litet barn kommunicerar. Solen pulserade, lyste upp och lyssnade på mig... snart omringade den mig helt och hållet. I dess famn och inne i den var en tunnel, en ljustunnel via vilken jag sjönk tillbaka in i min fysiska kropp och vaknade!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Min soltavla. (100cm x 130cm)

 

Detta var det mäktigaste som jag någonsin hade upplevt och jag är fortfarande oändligt tacksam för det. Erfarenheten gav mig kraft att fortsätta.

Av min erfarenhet målade jag en tavla, fast det var svårt. Det skulle ta över ett år innan jag kunde göra det. I utställningen "See Color" hos antroposoferna i Järna fanns en stor färgterapikupol "Bindu Shards". Dess färgsession var så kraftfull att det inte gick att beskriva med ord! Det är inte konstigt att den har blivit världsberömd, var den än finns. Efter den sessionen visste jag att det är dags att måla erfarenheten med Solen. Jag arbetade i fyra dagar, utan
att uppfatta tiden och resultatet blev fint. Tavlan är en skapelse som även lyser i mörkret, likaså många andra av mina tavlor.

Tack till konstnären och geniet James Turrel som skapade "Bindu Shards (The light inside).

 


I öknen under stjärnorna.

 

Ett år därefter åkte jag till Amerika För en CSETI-utbildning, som hjälper människoratt få kontakt med rymdfamiljen. Jag var ivrig att åka iväg eftersom min tidigare familj ville ta emot mig med glädje. Jag hade aldrig berättat för föräldrarna att familjens dotter hade mobbat mig och jag hade haft kontakt med dem per brev och julklappar sedan år 1984. Jag kände hela tiden att vi skulle träffas igen.

Det kändes som om resan hade förberetts på alla sätt, alla förberedelserna lyckades perfekt. Mötet med Dr Steven Greer var varmt. Det kändes som om vi var gamla bekanta.

 

På dagarna var vi ca 30 personer på hans föreläsningar och sena kväller och nättertillbringade vi i Mohave-öknen. Det var förstummande att se miljarder stjärnor och Vintergatan mitt i himlen över den exotiska ödemarken. Du kan säkert förstå att jag efter alla dessa erfarenheter var mogen för någonting som säkerligen hade förberetts länge och noggrant av Mitt Högre Jag, mina guider och mina änglar.

Kvällarna i ödemarken var magiska och vi mediterade under stjärnorna. Varje kväll hade med sig en spännande överraskning, t ex ett svar på Greers lasermeddelande! Han blinkade in i rymden med sin laser som hade en 12 km lång stråle. - Och svaret kom, med samma rytm!

 

Även jag fick i en meditation kontakt med en "rymdvarelse/interdimensionell entitet"! Mitt hjärta började bulta i rasande fart, sedan kom ett starkt ljus. En (eterisk) harmonisk humanoid-varelse stod framför mig. Jag var varken rädd eller kände en varnande smärta. Jag kände fullständigt neutralt varande.
Hon (mera androgyn) hade väldigt stora ögon och jag fick ett meddelande att jag skulle titta på hennes högra öga. Jag gjorde så och genast öppnades hela kosmos i mitt medvetande och jag reste i svindlande fart framåt i tidstunneln! I slutet av tunneln såg jag en planet som liknade Jorden. Jag åkte inte ända fram men jag kände en stor trygghet i upplevelsen. Var detta tvillingplaneten som jag hade hört talas om tidigare? Jag "åkte" snabbt tillbaka med ett kraftigt bultande hjärta. Några andra i gruppen trodde att jag hade fått en hjärtattack, men Greer visste att jag hade upplevt något stort. Jag berättade om händelsen för gruppen sista kvällen.

Utbildningen och vistelsen i ödemarken var imponerande på alla sätt och jag kommer säkert aldrig att glömma det! Jag rekommenderar denna utbildning för personer som har urskiljningsförmågan på hjärtats nivå. Jag tror inte att alla varelser i Kosmos har ett högre medvetande och är välvilliga. Man skall vara försiktig.

 


Elektroniskt kalejdoskop.

 

Det finns mycket annat att berätta om utbildningstiden, men det får bli en annan gång.
Jag börjar dock förstå min högre uppgift...

Strax efter att jag hade återvänt till Sverige fick jag ett mycket konstigt pendelmeddelande, som var som nonsens! Vem gav det? Svimma inte nu, men jag fick förstå att det var mitt framtidsjag! Jag öppnade nätet och Googlade texten i pendelmeddelandet.
Det ledde till en sida av vilken jag inte förstod annat än att det fanns en länk till ett Laxman-instrument. Jäklar, vad intressant! Var detta instrument avsett för mig? Ja, jag blev uppmanad att köpa Laxman Mind Machine från
Tyskland! Med detta instrument (kliniskt testad: www.neurotronics.eu.) kan man snabbt med hjälp av färger, ljudimpulser/musik reglera hjärnans frekvens på ett inspirerande sätt och surfa på olika medvetandevågor! Vissa frekvenser främjar till och med neuronernas
sammankoppling (se demensjukdomar).


Till min glädje ordnades pengarna för instrumentet och nu kan jag dagligen njuta av dessa kära färger som alltid har gjort mig så glad.

 

Användningen av Laxman-instrumentet var ett välkommet tillskott i mitt liv. Jag använder det varje dag och ofta i samband med en ledd meditation. Strax efter att ha köpt instrumentet hade jag en mycket fascinerande Lucid-dröm, jag kände att jag var vaken. Jag flög återigen i rymden och såg i ögonvrån, att ett blinkande blått ljus fanns över mitt huvud. När jag tittade upp såg jag att det i min hjässa satt en enorm blå pulserande sol som styrde mig! Den hade turkosblått klart ljus och inne i den fanns en speciell symbol som jag kände igen från gammal egyptisk konst! Jag grät av glädje när jag vaknade och jag tänkte att det inte finns någon anledning att vara rädd för döden, om den har den minsta likhet med något sådant!

 

Jag målade även denna erfarenhet och denna blå soltavla är på väggen i mitt vardagsrum mittemot den gula soltavlan. POWER. Min egen power!

Jag har alltså blivit 47 år utan läkarnas psykofarmaka och operationer, med hjälp av konst och meditation osv!! Ofta ville min läkare skriva ut någon "geggamoja" men jag vägrade ALLTID!!! Enligt honom var det sjukt att gråta. Jag har ända sedan barndomen haft lätt att gråta.

 

Jag fortsatte med jord-meditation, använde änglaorakelkort, skrev dagbok och målade. Att lyssna till instrumentalmusik och hemi sync-musik har varit ytterst viktigt. För att inte tala om Laxman!

 

Jag ber fortfarande för planeten Jorden. Även för mänskligheten fastän det fortfarande känns hopplöst när mänskligheten inte vill frigöra sig från religionernas och politikens övermakt.

 


"Själen är som en diskokula, den har många fasetter."

(Ett drömbudskap.)

 

Numera arbetar jag med pendeln och min Ofelas-ängel och mitt Högre Jag när jag förmedlar energi. Observera att samarbetet med änglarna kräver ingen religiös dogm! Och vilken tur, man behöver inte vara en fullkomlig "VIKTIGPETTER" utan man får vara sig själv!!

 

Cirkeln håller på att slutas: Jag får själv nytta av mina kunskaper och det får även andra. Smärtorna i ryggen besvärar mig fortfarande men väldigt lite när jag får befinna mig i en positiv energi. Jag måste ta en värktablett när jag skall ut
till ställen där der finns större människomassor, t ex Stockholms tunnelbana där nästan alla har någon sorts strålningskälla i handen. Strålningen mångdubblas inom ett metallskal, visste du det? När jag kommer hem från stan känns det som om hela auran skulle vara sönder och då gör det ont. Då gör jag mina egna renings- och energiseringsritualer och det hjälper. Annars skulle jag inte orka.

 

Jag påstår inte att jag skulle kunna bota andra människor, med hjälp av aurerening och energisering kan jag hjälpa en människa att bli frisk. En person kan bli frisk bara genom att hon själv tillåter det och med sina positiva tankar... 

 

I drömbudskapet sade man "LINDRA" och det tänker jag göra. Energiöverföringarna under flera års tid har bevisat
att alla får hjälp. -Men hjälpens effekt kan falna väldigt fort, om människan själv med sina negativa gärningar och tankar förorenar sitt eget "paradis", sin egen aura och gudsnärhet.

 

Konsten är mitt största glädjeämne. Det är så roligt att måla vackra bilder. Det är många som tjänar pengar genom att skriva om hemska mord och våldtäkter och andra hemskheter! De skapar fulhet och förstår inte att det du tänker, det VÄXER!! Och andra galningar köper detta skräp....


I Sverige finns det 10 kvinnor, som skriver deckare och som snabbt har blivit miljonärer! Det du skapar kommer du att möta, detta tror jag på. I denna eller i din nästa adress. (Jag rekommenderar sci-fi-filmen The Sphere.)

 

Jag förstår att mitt arbete hela tiden har varit närvarande när jag och min själ är närvarande.
Jag förstår också att det i denna dimension finns kretsar som inte vill att människorna har en medveten kontakt med planeten Jorden. Därigenom skulle ju den mänskliga slaven uppleva ett högre medvetande. Kyrkor och olika religioner
har metodiskt svartmålat invigningen med hjälp av Kristus-femininkraften.
Kvinnan demoniserades och likaså Moder-Jord och Naturen: sexualkraften programmerades i människors sinnen som smutsig och avgudaaktig. "Ask Yours Angels"-boken lär ju att kontakten med planeten Jorden är andlighetens A och O. Den planetariska energin tänder en lampa i dig.

 

Jag tror att när den gamla kunskapen om Gudinna Sofias symbolik återigen öppnas för mänskligheten, öppnas i oss även arken, om vilken de gamla talar. Om samhörigheten och kommunikationen mellan Skaparens alla skapelser, arter och medvetandenivåer. Ett löfte om samhörigheten: Jord-Kosmoskanalen/SOMA- röretv som även Bibeln talar om (Amos). Vi kan åter uppleva paradiset inom oss / i vårt medvetande.

 

Nu som en vuxen person, en medelålders kvinna vet jag att den västerländska kontrollmentaliteten var nära att totalt förgifta mitt sinne. Mitt rena barnasinne, som visste livets gyllene hemlighet om vilken även Mästaren Jesus talade: "Barnen kommer till himmelriket".


"Locka delfiner
med en stämgaffels ljud."

 (Ett drömbudskap 2007)

 

I mina dagböcker, som är cirka sextio stycken, finns mycket annat att berätta. Simning bland vilda delfiner på Azorerna och råd i sömnen som har samband med detta, äventyr i sädesfältsfigurer i England osv. Många goda och överraskande råd från en högre dimension. Kanske kan det en dag bli en spännande sammanfattning vars början kanske utgör denna text.

Jag har förstått att det viktigaste är att leva i nuet, det är allt. Jag är rundlagd, något rynkig och även grå hårstrån börjar
dyka upp. Det gör ingenting: inne i mig har jag någonting så vackert som ingen kan ta ifrån mig, eftersom allt detta har även dokumenterats i min själs arkiv.


Jag är lycklig över att jag inte har fastnat i droger eller olagligheter eller slavaktigt lyssnat på läkare utan empati som går i medicinindustrins ledband. Jag har strävat framåt på mitt eget sätt med lite rock´n´roll som krydda! Genom att välsigna min Lapin Kulta (3,5 %)! Då innehåller det ju äkta guld, själens guld! Heh, heh!

 


"Om du kan forma en
fråga, har du redan halva svaret."


Ärkeängel Mikael, Änglaorakel

 

Till dig, kära stjärnmänniska som läser detta vill jag säga: Jag antar att mänsklighetens slutexamen fortfarande ligger framför oss. Det kan innebära all slags tandagnisslan. Jag rekommenderar att du testar dina änglar och frågar dem om
råd/hjälp. - Kom ihåg att anteckna. Eller fråga direkt ditt Högre Jag. Änglarna är en väg till den kontakten. Den yttre världen kommer alltid att hitta på nya roller som du kan leka och nya "designs" och mode, men du kan säkert finna
lyckan genom att vara dig själv. Då tar det allra värsta gisslet slut, att sälja sin själ och förlora sitt jag. Fienden kan komma från söder, öster, den yttre rymden..? Var som helst kan man upptäcka den. Den värsta kommer från oss
själva, om vi inte förstår vårt eget Högre Jag och dess kraft. Slaveriet fortsätter och således även eländet. Vi väljer själva, det har Skaparen velat oss med sin gåva i form av den fria viljan, vi får välja vår väg själva.
Så tolkar jag det, hur gör du?

 

Som avslutning citerar jag Kauko Röyhkä, min ungdoms idol: "Jorden är Kraft"!

Min mors övergång från det fysiska lärde att en slutgiltig avgång från denna dimension kan komma plötsligt. Jag tycker inte att det är någon dålig sak: nästa äventyr blir säkert jätteroligt, eftersom redan detta var så intressant! Shihuu!


.........................................................

 

Mars 2016.

Jag tog väl hand om min far efter mamma gick bort. Pappa lämnade jordelivet 2015. Innan han dog fick han veta att NASA har hittat "Jordens äldre kusin"  och att hans kära dotter blev Ängla Terapeut!! Han var mycket stolt över mig.

 

-När Sveriges TV informerar om asteroidfaran (2016 två gånger), då är det illa.

Jag har nyligen fått ett datum i drömmen och intressant är om något speciellt händer då.

 

Jag fick datumet flera gånger i drömmen för Chelyabinsk-asteroiden 2013

Jag kan lita på Ofelas. Vita häxor sover ensam.
 

') Den blåa varelsen-fotot är från internet.

 

När pappa dog 2015 bestämde jag mig att sörja nyktert. Alkohol och sorg är en dålig kombination.