KRISTALLMANDALA & healing med bild STAND IN.

14.11.2019 14:03

Antik: Wadjet, Isis, Serafim, Sirius.....
 

På 90-talet gjorde jag massor med smycken. Jag kunde köpa stenar till grosistpris när jag jobbade på det magiska, vackra templet ISIS KAMMARE på Drottningatan 102 i Stockholm. 

Nu över 20 år senare hittade jag en låda med dessa noga utvalda, trumlade halvädelstenar och fick en ide: jag skall klistra dem på ett filt och skapar en mandala med dem!

I min mandala finns det bergkristaller, rosenkvarts, tigerögon, rödjaspis, aventurin, karneol, snöflingeobsidian, silvervinge, oxögon, citrin  och några små stenar från Egypten + blåa glasrondeller.

 

:) Man kan göra sin kristallmandala enligt olika färgteman, välj intuitivt! Den kan bli hur vacker som helst, jag tog endast de stenar jag hade...

 

Kristallerna tillsammans skapar ett kraftfält som -i min värld- skyddar mot WIFI som kommer från grannarna. DNAt är ju som en antenna och den störs av elektrosmoggen. Det är för jävligt att jag måste sova med WIFI, jag har inte valt det! Jag får ilningar i skelettet av strålningen.

Jag har nu sovit på kristallmandalan (med 2 frotélakan på den) i 4 nätter och är supernöjd! Jag har sovit som en stock och drömt massor och vaknade utan stelhet och smärta i kroppen! Mina njurar fungerar bättre också, för jag har kissat mera än vanligt.

Jag har också större bergkristallspetsar under madrassen, men med kristallmandalan blev effekten -så klart- STARKARE!

 

Dr Gabriel Cousens: Crystalline properties of the body- LÄNK

 
 
I bilden Mari som 8 åring.
 

DISTANSHEALING MED KRISTALLER MED BILD "STAND IN". Framåt-bakåt i tiden.

 

Om du vill beställa, skicka då en fysisk bild på mottagarpersonen till mig.

(EJ elektronisk bild, jag har ingen skrivare. Bilden skickas inte tillbaka.)

 

Valfritt: Informera mig om ett visst datum, tex. vid ett viktigt mötet som skall komma

eller en annan händelse bakåt i tiden vid ett trauma, osv.

Mari Aton Jalkanen

Tombolavägen 2, lgh 1202

SE-12631 Hägersten

Bilden med energiförbindelsen till mottagarpersonen kommer att vara aktiv i en mindre kristallhealingmandala med bergkristallspetsar och Herkimer-diamanter under TRE DYGN, sedan plockar jag ner den.  

Kostnad 80 kr. Kan betalas med Swish 076-206 7110 eller PAYPAL.