Interdimensionel rening med Transformations Ängel + ASMR.

09.10.2020 07:42

 

Ängel Sargolais & komp. lär oss i boken Ask Your Angels hur vi människor kan använda visualiseringen som ett kraftfullt verktyg i våra liv. (Angelic Vacuumcleaner.)

Jag vet att på 80-talet gjorde man tester i America med cancerpatienter som fick visualisera att PacMan liknande varelser åt upp deras cancerceller -och många blev friska!!

MIND OVER MATTER! En guidad visualiseringsövning med ASMR.

Andedimensionen har humor: testa din egen visualiseringsförmåga med Transformations Ängel / kosmisk städerska som kommer med en dammsugarliknande apparat och rättar till böjd energi i ditt energifält och tar bort tunga, blockerande energier. 

 
 

Du hör roliga ljudeffekter när energierna sugs in i apparaten = ASMR!

ASMR ÄR– Autonomous sensory meridian response. Fenomenet kännetecknas av en kittlande känsla i huvudet, hårbotten, längs ryggraden eller andra delar av kroppen och stimuleras fram av olika ljud som kallas för ”triggers”. Du vet den där behagliga känslan du får när någon pillar med ditt hår, eller ger dig en hårbottenmassage? Det är ungefär samma känsla. Ljuden används bland annat för att lindra sömnsvårigheter och ångest.

GRATIS: 12 oktober- 25 oktober 2020 kommer du att kunna lyssna på inspelningen på SOUNCLOUD. (Inspelningen är inte perfekt, jag säger litet fel ibland, men låt inte det störa själva upplevelsen.)

 

Jag har fått bredbandstelefon för att slippa strålning och telefonnumret kommer hit litet senare. 

Min kära lärare och farbror Esko Jalkanen -som bodde i samma hus som jag när jag var liten- gjorde telefonkonsultationer och skickade distanshealing.

 
 
(Bildbearbetning på "Angelic vacuum cleaner" + "Mari & farbror-Esko": E.T.)