GAIA ORAKLET

15.11.2019 13:51

Pentakel-stjärnan symboliserar

 

GAIA ORAKLET FÖDDES FÖR CA 15 ÅR SEDAN NÄR JAG BAD OM ATT FÅ INSPIRATION FRÅN ANDEVÄRLDEN, FRÅN OFELAS

 

JAG MEDITERADE OCH FICK EN STARK INRE BILD PÅ ETT SHAMANISTISKT SYSTEM SOM ÄR KOPPLAD TILL BUDSKAPET FRÅN LJUSETS ÄNGLAR, ÄNGELEN SARGOLAIS OCH MINERALRIKET.

 

VILKEN LYCKA! JAG BLEV VÄLDIGT GLAD FÖR IDÉN. SOM KRISTALLTERAPEUT HADE JAG JU EN SAMLING PÅ HALVÄDELSTENAR, KRISTALLER OCH METEORITER OCH THE ANGEL ORACLE FANNS NÄSTAN I CELLMINNET PÅ MIG, FÖR JAG HADE ANVÄNT DET SÅ LÄNGE.

 

ASK YOUR ANGELS-BOKENS VÄGLEDNINGSMETOD (en del av G.R.A.C.E.) SYFTAR TILL ATT VI MÄNNISKOR SKULLE ÖVA UPP HÖGRE KOMMUNIKATION SOM FÖRSTÄRKER FÖRBINDELSEN TILL PLANETEN OCH MED ALLT LEVANDE. SÅDAN KOMMUNIKATION SKER NATURLIGT GENOM HJÄRTCHAKRAT, NÄR DET ÄR ÖPPET. DET BLIR EN SLAGS "MÅNGDIMENSIONELL MINDFULNESS" SOM ÖPPNAR DÖRREN TILL DET SOM ÄR DET MAGISKA I LIVET.

 
 
Orminnan av Mari Aton.
 

ÖPPNANDET AV HJÄRTAT / UPPSTIGNINGEN TILL MÄNSKLIGHETENS NÄSTA MEDVETANDNIVÅ KRÄVER OFTA EN INRE STORSTÄDNING SOM FRIGÖR OSS FRÅN GAMLA BEGRÄNSANDE PROGRAMMERINGAR, TRAUMAN OCH TOXISKA KÄNSLOR. FRIGÖRELSEN KAN SKE TEX GENOM DEN SPECIELLA MEDITATIONEN SOM KOMMER FRÅN LJUSETS ÄNGLAR.

 

GAIA-ORAKLET HAR MINERALER I 3 OLIKA GRUPPER OCH DEM ÄR VACKRA ATT TITTA PÅ. DU VÄLJER DINA KRISTALLER MED SLUTNA ÖGON FÖR ANNARS VÄLJER DU KANSKE DEN SOM GLÄNSER MEST?  :)

 

JAG TOLKAR ORAKLET. JAG HAR OCKSÅ ETT PENDELDIAGRAM SOM MITT STÖD.

ANDRA VÄGLEDNINGSMETODER KAN OCKSÅ ANVÄNDAS SOM KOMPLEMENT, PRECIS SOM I VANLIG ÄNGLAVÄGLEDNING (The Angel Oracle / Ask Your Angels)

 

Änglamandala för finjustering av det tredje ögat.

 
 

JAG KAN KOMMA OCH SPÅ PÅ EN FEST, VERNISSAGE, MARKNAD ELLER I DIN BUTIK I STOCKHOLM.

-MAILA MIG OM DU HAR EN IDÉ.