Det nya hjärtat! Thymus DNA clearing

21.06.2015 07:53

 

Från Ask your Angels-bok (Maris översättning. Ber om ursäkt för stavfel och dyl.)

 

Åtta (8) huvudchakran.

 

Precis som nervsystemet sammanlänkar aktiviteter i den fysiska kroppen, finns det centra i energikroppen som hjälper oss att integrera den fysiska kroppen med sinnet och känslan.

 

Olika delar av hjärnan tar hand  om olika fysiska och mentala funktioner, så är det också med chakran, dem är i relation med olika funktioner. De finns i hela kroppen.

 

Chakra är sanskrit och betyder hjul. När du fokuserar inåt kan du uppleva dem som roterande platta eller klot.

Det finns 8 st huvudchakran som är i linje med ryggraden och det är just med dessa centren vi kommer att jobba med i nästa övningen: balanserande jord-kosmos-meditation. (Den finns på "Startsidan".)

 

 

När mänskligheten utvecklas, öppnas det nya chakran inom oss.

 

Ett chakra är thymus-chakra som har med änglakontakt  att göra. Det finns mellan hjärtchakrat och halschakrat. Färgen är akvamarin. Änglar är öppna för all liv och detta chakra stödjer oss när vi skall lära oss att vara i kontakt med varandra.

 

Thymus-chakras funktion är att generera med fred och Universell Kärlek. Där finns det också en förbindelse med thymus-körteln, en viktig del av vårt immunsystem och det hjälper oss att kämpa emot cancer, AIDS, hjärtsjukdomar, stroke och andra sjukdomar.

Thymus-chakrat kallas också för DET NYA HJÄRTAT och det hjälper oss att ta kontakt med Världens Själ.

 

 

 E-smog (strålning från mobiltelefoner och dyl.) är den tysta mördaren som sakta förstör thymus  chakrat / chakran och brytet ner auran + den eteriska kroppen.

 

Den eteriska kroppen är som en mall (blueprint) för människan och när den är trasig blir hon sjuk.

Tror du att syntetiska "mediciner" reparerar den eteriska delen av oss? Vad sker med den andliga utvecklingen? Finns det krafter som inte vill att mänskligheten vaknar upp andligt och lever i balans med Moder Jord?

 

Denna bild är från "You are becoming a Galactic Human" by Sheldan Nidle.

 

 

Härlig är Jorden!

 

Chlorella-havsalger och Schindeles Mineraler är en gåvor till människan!

 

Professor Hugo Hubacek i Wien som har studerat de fysikaliska egenskaperna hos Schindeles mineraler har dragit slutsatsen att Schindeles mineraler tack vare  sina mikroskopiskt små mikromagneter har förmågan att skapa ett naturligt och biologiskt verksamt  energifält.

 

Störande fält (t.ex. tekniska) homogeniseras och de naturliga livsprocesserna får verka på ett ostört sätt..

 


GÖR SJÄLVHEALING!