Att leva med en ryggsjukdom.

20.06.2016 10:45

 

Varning för dålig svenska. Det blev rörigt för det var svårt att skriva om detta.

Att leva med en ryggsjukdom är mindre kul. Men oavsett mina ryggproblemen så jobbade jag inom vården från 1990-97.

 

I mitt jobb som personlig assistent för en MS-sjuk dam hände det en arbetsplatsolycka: damen skulle falla baklänges när hon reste sig från rullstolen och jag tog emot henne och då brast det i min rygg!

 

Jag fick aldrig någon ersättning för olyckan, men läkarna rekommenderade minst en halvtids sjukersättning när de hade sett min rygg i magnetkamera!

 

Här är min ryggröntgenbild från 2003, den tiden hette jag Mari Pettersson. Det syns tydligt att flera kotor är förstörda av sjukdomen Morbus Scheuerman.

 

Många människor trodde tidigare att mina smärtor är psykiska problem. Det finns vissa idiotiska terapeuter som har sagt till mig att smärtan beror på att jag har "dåligt självförtroende"!!

 

Jag har blivit röntgat även i år 2014, men vill inte titta på de bilder för jag fokuserar bara på min ljuskropp, den skall vara ren och då orkar jag vara här på Jorden så länge mitt Högre Jag vill det.

 

Jag var tvungen att äta Morfin en kort period när jag var hos min pappa i Finland 2015.

 

Hans lägenhet skulle säljas och jag hjälpte honom att flytta till en mindre lägenhet. Ryggspecialisterna hade förbjudit mig att bära tunga laster, men vad skulle jag göra? Jag var tvungen att hjälpa pappa.

 

Jag var med honom de sista 3 månaderna och hjälpte med allt möjigt. En natt vaknade Kalle-pappa och trodde att han var i Himlen för han tyckte att hans nya lägenhet hade blivit så fin!

 

Och så kom döden.

(P.g.a. läkarnas sabotage....)

 

Pappa bodde en månad i den nya lägenheten och dog. Då var jag tvungen att flytta hans prylar en gång till: packa ihop, sälja, ta en del till Sverige. -Då trodde jag att jag DÖR av smärtorna och sorgen!!

 

Min husläkare sade att jag får äta Morfin resten av mitt liv, men jag slutade självmant med det och det var väldigt svårt.

 

Man måste ha viljan!

 

Jag slutade med morfin med hjälp av bön, meditation och Ashwagandha-ört i dubbla doser, men det krävdes flera försök.

-Två läkare var väldigt imponerade av att jag kunde sluta med Morfin "utan deras hjälp"!

 

Jag tycker personligen att man bör ge morfin endast till döende personer. Morfinberoende är nyförtiden en global fenomen och miljoner människor lever i ett helvete med beroendet. Många överdoserar och dör av det.

 

 

2017 och framåt:

 

Jag gör aurarening minst 2 gånger om dan och lyfter upp den helande Jord-energin till min ryggrad & ber att "OFELAS" (Själen / Ängelen i mig)  välsignar den fysiska kroppens element: då försvinner smärtorna, om jag är i en positiv, harmonisk plats. 

 

 Länk: Till slut tittade jag på bilderna år 2017: det mörka från kotorna har försvunnit och dem har vuxit ihop. Men ryggraden är sned.

Mina upplevelser har gjort mig till starkare distanshealer. Den helande energin känner inga fysiska gränser eller avstånd!

 

  2018: En dröm: min pappa gav mig hälsoråd i drömmen : "COLOSTRUM"

Colostrum hjälper bl.a. att bygga ny brosk. Bra för min rygg!!

-Tack kära pappa!!