ANNA-LENA VIKSTRÖM - SEANS. A-L är Mari Atons REIKI-lärare

07.08.2019 13:11
ANNA-LENA VIKSTRÖM  -  SEANS

FÖREDRAG


Onsdag 28 augusti, kl. 18.45 
Lokal: Kammakargatan 56, Stockholm. Inträde: 200:- 


Anna-Lena arbetar sedan 1995 heltid som medium och sierska, traditionellt medium i den tradition som funnits i Sverige i hundratals år, att arbeta som medium och sierska är ett annat sätt att leva, det innebär att man lever mer närvarande i nuet, ser till att inte stressa genom livet, lyssnar till tecken och vägledning i livet.


Anna-Lena är uppväxt utanför Vilhelmina, vid Stöttingfjället i södra Lappland. Hennes bakgrund har hjälpt henne att se människan som en del av en större helhet, och detta är en hjälp i hennes arbete. Anna-Lena är känd från TV4, radio P4, dagstidningar och veckotidningar och profil i Tidningen Nära. Boken "Hon som ser - om Anna-Lena Vikström liv som medium och sierska" seglade upp som etta på Adlibris tio-i-topplista över biografier, före böcker som Fredrik Reinfeldts bok "Halvvägs". https://anna-lena.se/Jag gick Anna-Lenas REIKI-kurs 1997 i Stockholm.

På den tiden var REIKI "Big Business" och det fanns massor med kurser.


A-L var mycket duktig lärare, men ganska krävande: vi elever fick göra ovanligt många

  • direkthealingar (20 st) och

  • distanshealingar (50 st)

på testpersoner! Och allting skulle dokumenteras. -Någonting att vara stolt över!


Det var helt fantastisk vad hon kunde se: hon sade vid initieringen att jag har en indianhövding som guide och han kastar guldregn till min aura!


VIDEO: 2006 distanshealingtest i Stockholm!