ANGEL ORACLE-VÄGLEDNINGSKORT- Gör egna eller köp mina!

24.08.2018 07:04


The Angel Oracle-metod är en del av Ask Your Angels-bok. Metoden kanaliserades på 90-talet från Ljushierarkin så att den högre kommunikationen mellan Änglarna och människorna skulle kunna börja.

 

METODEN ÄR ENKEL, INSPIRERANDE OCH POSITIV OCH KAN ÖPPNA TILL HÖGRE KOMMUNIKATION MELLAN OLIKA HIERARKIER: DIG OCH ÄNGLARNA, -OCH ANDRA INTELLIGENSER I NATUREN & KOSMOS. "Intuition" är samma som den högre / inre kommunikationen.


OBS!
BESTSELLER-boken ASK YOUR ANGELS från Amerika finns även i Sverige. Boken finns att köpa hos AKADEMIBOKHANDELN.SE

I boken finns tolkningen till the Angel Oracle på engelska.

 

Jag har lov att använda The Angel Oracle-kanaliseringen som är tolkningen till korten.

The Angel Oracle text copyright: Andrew Ramer.


I vår moderna civilisation har människan fjärmat sig allt mer från sin ängel. Men förbindelsen är inte helt bruten och den kan förstårkas och levandegöras genom människans ansträngningar. För ängeln är människans ständiga följeslagare. Den överblickar hennes öde, medverkar i planen för hennes liv, bistår henne i prövningar och svårigheter och ställer olika framtidsmöjligheter i hennes väg.

Varje natt möter vi vår ängel och delar med den det som vi för med oss som frukter från den gångna dagen. Och varje natt skådar tillsammans med vår ängel den kommande dagens händelser. 


Ängla Orakel-vägledningskort = 44 st färgkort + tolkning på svenska 15 A4-sidor utvecklar din intuition och gör dig starkare i vardagen. Tolkningen får du via majl.

 

 

ANGEL ORACLE FRÅN ASK YOUR ANGELS ÄR MYCKET ENKEL ATT ANVÄNDA. 
Du KAN spå andra! 


-Du kan också börja skriva Ängladagbok som är MYCKET terapeutiskt! :) Ta dagens Ärkeängel-kort + en vägledande ängel + ett rådkort (totalt 3 st kort). Tolka. Skriv ner dina råd med datum. Du får kontinuerligt bekräftelse hur fantastiskt sammanlänkad änglarna är med dig och att det inte finns någon slump!!
Konstnärinnan som målade bilderna till The Angel Oracle är invigd i Transcendental Meditation och har utövat meditativ konst. 


Inom konsthistoria finns det bilder på änglar som snurrande hjul (Ezekiel från Bibeln), som stjärnor och som bevingade varelser.

Modernt: Vissa säger att LJUS-ORBER som man kan fotografera med digitalkamera är också budbärare från högre dimensioner....

 

 

Tolkning PDF + The Angel Oracle-korten:

  • 199 kr, inkl. porto.

På FINSKA.
DET FINNS INTE MÅNGA KORTLEKAR KVAR, SÅ PASSA PÅ NU! 


-Meningen med livet är att hitta inre harmoni och att lita på Själens väg. Änglaorakel-korten 
kan hjälpa dig med det.

 

Att hitta Ask Your Angels-boken från New York 1992 är en av de bästa sakerna som har hänt mig! Boken handlar INTE om religion, utan att man skall öppna sin kanal med Jord och Kosmos och förstå att det finns så många dimensioner  emellan..

 

Maris nattlysande änglatavlor. Fick idén i drömmen!