Från GROVT misshandlad sexmissbrukare till upplyst Änglaterapeut.

06.06.2018 19:51

Jag ber om ursäkt för dålig grammatik i texten, jag ser inte felen.

 

 

Från GROVT misshandlat sexmissbrukare till upplyst Änglaterapeut!

 

En liten historia om sex, grov våld och andlighet.

 

Året var 1998. Plats Gröndal, Stockholm

Min svenske pojkvän Stefan Björkgren var sur. Jag kritiserade honom för att han så ofta hade varit oärlig mot mig och jag misstänkte att att han använde droger, han var så flummig med konstiga ögon.

 

Vin och folköl var då OK för mig, men inte droger. Jag försökte vandra den andliga vägen med meditationer från änglaboken och var uppmuntrad för att Hemmets Journal hade intervjuad mig om mitt änglaintresse året innan.

www.spirit-arm.se/bildgalleri/#sid-1-jpg

 

Jag bestämde mig att lämna Stefan. Han blev fullständigt galen och slog mig i huvudet med en mässingsljustake. Jag blev medvetslös och föll ihop på golvet.

Efter en stund vaknade jag till en manlig röst inom mig som sade med kraftfull stämma:

 

"NU MÅSTE DU HÄMTA HJÄLP!"

 

Jag öppnade mina ögon och upptäckte att jag var helt täck av mitt eget blod, jag satt i en stor blodpöl och det sprutade blod från vänster sida av mitt huvud!!

 

Med  en stor möda reste jag mig upp och passerade Stefan i andra rummet och jag såg hur han helt apatiskt stirrade på väggen.

 

Sakta gick jag upp trapporna till min närmaste granne. Hon var en gammal dam som blev helt hysterisk och kunde inte göra någonting. Med min själskraft kunde jag ta mig till en trappa upp till en manlig granne. Han ringde både till polisen och till ambulansen.

 

På sjukhuset berättade läkaren att jag var "2 cm från döden". Om ljustaket  hade träffat mig på tinningen hade jag dött.

 Åklagarens brev.

 

GRATTIS SVERIGE för bra poliser!!! En manlig polis "tipsade" Stefan att han inte skulle berätta i rätten att han sparkade mig i huvudet när jag var medvetslös. Han sade: "Du för sitta länge i fängelset om du berättar det." Jag fick veta detta först 9 år senare när Stefan ringde mig på fyllan.

 

Stefan blev aldrig straffad av lagen, men han kan aldrig fly Karmas lag. Jag vet att Stefan har helt förstörd sitt liv efteråt. Han använde olika slags droger och det gjorde även hans bror.

 

Min läxa var att bli misshandlat för jag inte lyssnade på min magkänsla /intuitionen. Jag kände tidigt att Stefan inte var en bra kille, men ändå var jag tillsammans med honom.

 

Min sexualitet blomstrade explosivt under äktenskapet med Janne (mobiltelefoniexperten) och jag ville inte vara ensam efter min skillsmässa, därför var jag tillsammans med Stefan. Sexet kunde vara så himla kul och männen var mina leksaker!!

 

Foto Mari Aton.

 

Lärdomen är att DEN RIKTIG BRA MANNEN från det icke-fysiska hjälpte mig i nödens stund! Jag kallar honom för OFELAS. Det namnet fick jag med hjälp av min pendel och alfabetsdiagram. Är han en ängel eller en kanske en utomjording, det låter jag vara osagt.

 

Jag kommer ihåg hans röst som tidigare hade i en dröm 1992 berättat mig om en kommande asteroidnedslag under min livstid och att Jorden har en tvillingsplanet!

 

2015: NASA Finds Closest Earth Twin Yet

 

PÅNYTTFÖDELSE?

 

År 2000.

I en REBIRTHING / holotropisk andnings-session var jag ut ur kroppen och en guide ställde mig frågan: "ÄR DU REDO ATT DÖ?"

 

När jag svarade "JA" fick jag uppleva EN TOTAL UPPLYSNING I DET STORA LJUSET som innehöll svar till alla mina frågor just då.

 

En del av informationen var litet svårare att acceptera, som tex: "Det finns varken rätt eller fel, allting bara Är."

 

Tavla av Mari Aton.

Kontakten med det inre ljuset skedde även 2009, när min mor dog. Då ville jag också lämna jordelivet, men efter självhypnosövning hamnade jag framför en stor sol. Det var en astralresa.

 

Detta har lilla-Mari lärt sig om dualismen: många män tål inte intuitiva kvinnor, för männen vill spela dubbelspel. Mannen försöker gärna vara en ALFA HANE och på det sätt manipulera kvinnan att vara underlägsen, en hona i hans flock. De vill äga.

 

Använder alfa-mannen även alkohol osv. eller om han är hjärntvättad av olika religioner fungerar inte de högre mentala fakulteten och då är ryggmärgsreaktionen ofta VÅLD och trakasserier i olika former.

 

Nu har jag levt åtta (8) år i celibat och jag känner mig HEL OCH REN!
-Tack, HITACHI!

 

En ren aura/ljuskropp har hjälpt mig genom alla tunga sträckor i livet och underlättar den inre dialogen med Ofelas och förstärker min intuition och healingförmåga.

 

Även min skadade rygg känns bättre när jag får vara i flödet utan mobiler och människor som vill penetrera mitt inre rike, för den har jag förstått, ÄR HELIG.

 

Kosmiskt medvetande och andlighet är inte populärt än. Änglaterapi som högre mental förmåga är inte populärt än. Jag har försökt att informera människor i nästan 20 års tid om energimedicin och faror från rymden, men människor ser mig inte. Därför välkomnar jag
asteroidnedslaget. 

 

Då är mina plågor på Jorden över och mångas har bara börjat.

 

Tyvärr kan kommande kaos och förvirring med asteroidnedslaget ge goda chanser för maktgalna stater börja ytterligare ett världskrig. Makteliten har länge planerat hur världen skall styras efteråt...

 

Min dröm om kommande asteroidnedslaget är inget flum. Nuförtiden finns det en infosite: Www.asteroidday.org  Massor med kändisar har blivit aktiverade i rörelsen!

 

Jag är inte skitsig för att jag har hört den manliga rösten så många gånger i mitt inre.

Eller vad tycker du? Tycker du kanske att jag borde INTE ha lyssnat?