OM MIN 40-ÅRIGA HOBBY:

I DAG 30 JULI 2020 FICK JAG ETT MEJL FRÅN AMERIKA ATT JAG HAR FÅTT GODKÄNT I KURSEN I DRÖMTYDNING. KURSEN VAR MYCKET INTRESSANT MED INFO OM INTUITION, DREAMTIME, SYMBOLER, ÖRTER, KRISTALLER, ÄNGLAR OCH RITUALER = MY KIND OF STUFF.

CERTIFIED DREAM INTERPRETER 

 

Lärare: Melissa Virtue The Alchemist of Dreams

 
 

VESICA PISCIS 

 
 

"KEEPING A DREAM JOURNAL IS A MAJOR TOOL FOR INNER GROWTH."

Ask Your Angels 

 
 

1978: JAG VAR 12 ÅR NÄR MIN KÄRA MAMMA-ANJA GAV MIG EN BOK I DRÖMTYDNING. 

DÅ ÖPPNADES DET EN DÖRR TILL NÅGOT JÄTTESPÄNNANDE: MITT MEDVETANDE EXPANDERADE, JAG FATTADE ATT DET FINNS ETT PARALELLT LIV, ETT MAGISKT UNIVERSUM I MIG! SOM 13-ÅRING MÖTTE JAG EN ENORM ÄNGEL I DRÖMMEN, HON SÅG UT UNGEFÄR SÅ HÄR, MEN HADE MASSA PAPPERSARK I FAMNEN. SENARE KOM DRÖMMARNA OM FLYGANDE FARKOSTER SOM INTE VAR FRÅN DENNA VÄRLD....

 

I BÖRJAN AV 90-TALET I JAKOBSBERG GICK JAG PÅ EN SPÄNNANDE KURS I DRÖMTYDNING. DET VAR EN ÄLDRE KVINNLIG PSYKOTERAPEUT SOM LÄRDE OSS ATT VI KAN TOLKA VARANDRAS DRÖMMAR, MEN DET ÄR ENDAST DRÖMMARENS INTUITION SOM KAN BEKRÄFTA VILKEN TOLKNING ÄR DEN RÄTTA. SYMBOLERNA OCH KÄNSLORNA I DRÖMMARNA KAN FUNGERA SOM INTEGRERANDE HEALINGKODER FÖR SJÄLEN.

 

1983-84 VAR JAG UTBYTESSTUDENT I KALIFORNIEN. JAG MINNS FORTFARANDE MYCKET VÄL UPPLEVELSEN HUR JAG / MITT MEDVETANDE "SVÄVADE VID TAKET" OCH SÅG PÅ MIN FYSISKA KROPP SOM SOV PÅ SÄNGEN!  

 

UKU / SOUL TRAVEL.

 
 
 
 
 

TILL DIG SOM GILLAR OCH ACCEPTERAR ÄNGLAR OCH STJÄRNGUIDER etc.

 

DRÖMMARNAS ÄNGLAR ÄR SLÄKT MED INFORMATIONSÄNGLARNA, MEN DE ARBETAR MED OSS NÄR VI SOVER SNARARE ÄN NÄR VI ÄR VAKNA. 

DE KOMMER TILL OSS  I OLIKA MEDVETANDETILLSTÅND SOM TRANS OCH UT-UR-KROPPEN UPPLEVELSER, etc. 

DERAS SPECIELLA DOMÄN  ÄR DET UNDERMEDVETNA

 

OM DU VALDE DENNA ÄNGEL FRÅN ÄNGLAORAKLET, KALLA PÅ EN AV DESSA HIMMELSKA RESELEDARE  MEDAN DU HÅLLER PÅ ATT SOMNA ELLER NÄR DU MEDITERAR.

 
 
 

MINA DRÖM-ÄNGLA-DAGBÖCKER: ÖVER 90 ST. 

 

DRÖMTYDNING I KOMBINATION MED PENDELBÖN OCH MEDITATION HAR BERIKAT MITT LIV OCH GETT MIG INSPIRATION OCH TRÖST. JAG KÄNNER MIG LITET SOM EN DETEKTIV NÄR JAG TOLKAR MINA DRÖMMAR. JAG ANVÄNDER PENDELN I TOLKNINGSARBETET.

 

ATT JAG HAR HEDRAT OCH RESPEKTERAT MIN INTUITION HAR VARIT MYCKET HELANDE FÖR MITT FRIA OCH KREATIVA INRE BARNET. JAG HAR LÄRT MIG ATT FÖRLÅTA VÄRLDENS RÄDSLA...

 
 

MIN ASTRALRESA / LUCID DRÖM RÅD FÖR FRAMTIDEN...

 

 

THE DREAMWORK SUMMIT 2020!

A POWERFULL DREAMTIME VISITATION OCTOBER 2020!

 

 SUOMEKSI: MARIN UNIPALVELU!